ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

Maraton pentru Autism

Evenimentul din luna septembrie, Maraton pentru Autism, a fost prima acţiune din cadrul campaniei Omul din spatele Autismului organizată de ANCAAR și HOUSTON NPA. Citește…

Prin acest eveniment ne-am dorit reducerea discriminării persoanelor cu autism, acceptarea şi recunoaşterea lor ca membrii ai comunităţii. Maratonul pentru Autism a fost prima manifestare de acest gen din România, multe ţări au ales să organizeze acţiuni asemănătoare pentru a susţine şi promova cauze sociale.

Maratonul pentru Autism a avut 2 trasee, unul pentru adulţi (3 km) şi unul pentru copii (1 km), iar participanţii au primit tricouri albastre (culoarea este simbolul autismului). S-au primit donații pentru construcția Centrului Rezidențial pentru Tineri și Adulți cu Autism. Citește…

Fii alături de noi în continuare, omul din spatele autismului nu este invizibil!

Detaliile organizatorice: Parcul Izvor, 3 septembrie 2011.

Citeste comunicatul de presa | Vezi filmul despre eveniment | Vezi reportaj TV

 

4 Comentarii la “Maratonul Autismului”

Scrie un comentariu

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre
respiro
Noutati
Această secțiune a fost creată din dorința de a fi la curent cu noutățile din domeniul autismului.

Vezi cursuri.
Vezi carti.
Vezi cercetare.
Vezi resurse online.

Fiți prietenii noștri și pe Facebook!

Esti îngrijorat
că fiul sau fiica ta ar putea avea autism? Este obligatoriu să mergi la medicul de familie pentru a beneficia de screening-ul gratuit oferit de Casa de Asigurări de Sănătate. Noi te putem ajuta oferindu-ţi un rezumat al simptomelor.

In fiecare zi
.... la fiecare şapte ore şi jumătate, în România se naşte un copil cu autism. Adică trei pe zi. Ești pregătit să-i primești în lumea ta? Câţiva sunt norocoşi pentru că părinţii le pot plăti terapia şi îi pot încuraja să-şi dezvolte potenţialul. Ajung pianişti, pictori şi pot fi incluşi în învățământul normal.
Articole
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................