ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

Copiii (oamenii) au nevoie de ajutorul nostru! Şansa tinerilor şi adulţilor cu autism de a se integra în societate nu depinde de capacităţile şi talentele lor, ci de toleranţa şi participarea noastră. Prin construirea Centrului Rezidenţial pentru Tineri şi Adulţi cu Autism, ANCAAR doreşte să ofere un loc şi un pachet profesionist de servicii pentru persoanele cu această tulburare.

Există soluţii şi putem găsi împreună calea prin care să nivelăm asperităţile din viaţa tinerilor şi adulţilor cu autism.

Aveţi şansa de a participa activ la construirea Centrului Rezidenţial pentru Tineri și Adulți cu Autism, prin accesarea uneia dintre modalităţile de susţinere financiară prezentate mai jos:

ANCAAR: Cod fiscal 13342650

IBAN CONT LEI:RO16RNCB0072049714260001 BCR sucursala sector 1

Dacă sunteți persoană fizică, puteți dona 3,5% din impozitul pe venit prin completarea formularului 230 (pentru un venit) sau a formularului 200 (pentru venituri multiple).

Descarca formularul 230

Descarca formularul 200

Dacă sunteţi persoană juridică, puteţi dona 20% din impozitul pe profit prin semnarea unui contract de sponsorizare cu ANCAAR!

telefon: 0726207808

E-mail : office[at]autismancaar.ro

Puteți deveni membru al ANCAAR completând următorul formular pe care, împreună cu dovada plății, ambele scanate, le trimiteți la adresa office[at]autismancaar.ro.

Cerere de inscriere

Trebuie doar să vrem cu adevărat!

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre
respiro
Noutati
Această secțiune a fost creată din dorința de a fi la curent cu noutățile din domeniul autismului.

Vezi cursuri.
Vezi carti.
Vezi cercetare.
Vezi resurse online.

Fiți prietenii noștri și pe Facebook!

Esti îngrijorat
că fiul sau fiica ta ar putea avea autism? Este obligatoriu să mergi la medicul de familie pentru a beneficia de screening-ul gratuit oferit de Casa de Asigurări de Sănătate. Noi te putem ajuta oferindu-ţi un rezumat al simptomelor.

In fiecare zi
.... la fiecare şapte ore şi jumătate, în România se naşte un copil cu autism. Adică trei pe zi. Ești pregătit să-i primești în lumea ta? Câţiva sunt norocoşi pentru că părinţii le pot plăti terapia şi îi pot încuraja să-şi dezvolte potenţialul. Ajung pianişti, pictori şi pot fi incluşi în învățământul normal.
Articole
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................