ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

ACTA Autism Argeş în parteneriat cu ANCAAR a organizat în data de 3 decembrie 2011  – Ziua mondială a dizabilităţii –

Spectacolul artistic  “Omul din spatele autismului”

la Biblioteca Judeţeană „Dinicu Golescu”, PITEȘTI în sala Amfiteatru, orele 10,00-13,00.

Au participat:

– ANCAAR ca partener de eveniment în Campania Națională Omul din spatele autismului

KIR-ÇED Kirşehir Youth Culture, ArtTurcia în calitatea de partener de proiect printr-un grup de 5 persoane – actori de profesie, care prin scenetele prezentate au pus în evidenţă aspecte din viaţa persoanelor cu autism şi problemele cu care acestea se confruntă.

Vezi scenetele

Scopul acţiunii a fost susţinerea campaniei de sprijinire a tinerilor cu autism din Argeş împotriva discriminării şi excluziunii sociale, din cadrul Proiectului transnaţional “Puzzle of divesity” (finanţat prin programul Tineret în Acţiune, de Comisia Europeană ) lansat de ACTA Autism Argeş şi  KIR-ÇED Kırşehir Youth Culture, ArtTurcia.

Au fost invitați psihologi, psihopedagogi, logopezi, asistenţi sociali, profesori, educatori, învăţători, studenţi, părinţi/aparţinători ai persoanelor cu autism, terapeuţi, oficialităţi şi toţi cei interesaţi să pătrundă în tainele autismului.

La eveniment s-a proiectat documentarul Omul din spatele Autismului (ANCAAR, 2011) și a fost admirată Expoziţia foto „Creat diferit pentru a trăi împreună” (aspecte din activităţile realizate) prezentată în holul Bibliotecii în perioada 3 – 7 decembrie 2011.

Descarcă invitația!

 

 

 

 

 

 

 

Scrie un comentariu

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre

abil

respiro
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................