ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

Francisco Violat este un spaniol în vârstă de 48 de ani, supradotat, astrofizian și astronom, diagnosticat cu sindrom Asperger. Citește aici

Pipoye este un pictor digital din Maroc, diagnosticat cu autism. La vârsta de 8 ani a primit un computer și a început să învețe arta picturilor digitale de unul singur. Citiți povestea lui aici.

Victor este un adolescent de 16 ani din România. Cântă la pian cu un talent extraordinar, în ciuda diagnosticului de autism care îi afectează ariile de dezvoltare. Ascultă-l aici.

Scott James, bărbat diagnosticat cu sindrom Asperger, la emisiunea X Factor. Vezi aici.

Dacă cunoașteți oameni cu autism cu talente extraordinare, spuneți-ne despre ei! Scrieți-ne  și în cel mai scurt timp posibil vom publica poveștile lor pe site

Scrie un comentariu

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre
respiro
Noutati
Această secțiune a fost creată din dorința de a fi la curent cu noutățile din domeniul autismului.

Vezi cursuri.
Vezi carti.
Vezi cercetare.
Vezi resurse online.

Fiți prietenii noștri și pe Facebook!

Esti îngrijorat
că fiul sau fiica ta ar putea avea autism? Este obligatoriu să mergi la medicul de familie pentru a beneficia de screening-ul gratuit oferit de Casa de Asigurări de Sănătate. Noi te putem ajuta oferindu-ţi un rezumat al simptomelor.

In fiecare zi
.... la fiecare şapte ore şi jumătate, în România se naşte un copil cu autism. Adică trei pe zi. Ești pregătit să-i primești în lumea ta? Câţiva sunt norocoşi pentru că părinţii le pot plăti terapia şi îi pot încuraja să-şi dezvolte potenţialul. Ajung pianişti, pictori şi pot fi incluşi în învățământul normal.
Articole
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................