ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

exercitii-povestiCartea „Exerciţii şi poveşti terapeutice. Dezvoltare personală” este o lucrare dedicată tuturor educatorilor, formatorilor şi părinţilor care vizează dezvoltarea socio-emoţională a copiilor. Aplicaţiile pot fi folosite în îndrumarea atât a copiilor neurotipici cât şi a indivizilor cu Tulburări din spectrul Autismului (copii, adolescenţi, tineri).

Aceste metode de stimulare a imaginaţiei, empatiei şi a percepţiilor emoţiilor proprii şi ale persoanelor din jur sunt întocmite de către autorii lucrării în urma experienţei acumulate în  timpul intervenţiilor terapeutice la persoanle cu TSA şi alte tulburări de dezvoltare.

Nivelul de dezvoltare socio-emoţională este unul din criteriile care asigură succesul unui  individ în societate. Întrucât copilul modern caută şi se hrăneşte cu stimulii oferiţi de tehnologie,  ajunge şi la vârste înaintate să înregistreze un eşec în integrarea şi relaţionarea corespunzătoare cu grupurile sociale. „Exerciţii şi poveşti terapeutice. Dezvoltare personală” vine să preîntâmpine acest fenomen printr-o abordare facilă.

Lansarea cărții a avut loc în  cadrul unui eveniment organizat pe 14 decembrie 2014,la Liceul Bilingv Miguel de Cervantes

Prețul cărții este de 30 ron

COMANDĂ: Puteți comanda cartea, printr-o comandă făcută la adresa de contact afişată mai jos. Cartea  vă va fi livrată prin poștă în sistem ramburs în termen de 2-3 zile lucrătoare. Vă rugăm să specificați clar adresa dvs. din buletin, Codul Numeric Personal și numărul de telefon pentru a facilita ridicarea coletului. Pentru București, cartea este livrată personal.

Contact: office@autismancaar.ro, tel. 0726 207 808.

7 Comentarii la “Exercitii si povesti terapeutice. Dezvoltare personala”

Scrie un comentariu

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre

abil

respiro
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................