ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

Carte – „Omul din spatele autismului”. ANCAAR nu a dus lipsă niciodată de viziune privind modalitățile de proiectare și implementare a nevoilor persoanelor din Spectrul Autist, indiferent de vârsta acestora.

Am pornit încă din 1991 cu o viziune asupra proiectelor ce urma să le desfășuram. Din lipsa spațiilor proprii de desfășurare a unor servicii sociale adecvate, din păcate ANCAAR  nu a putut implementa aceste proiecte.

Astfel, Campania ”Omul din spatele autismului”, prin activități, contribuie piesă cu piesă, la conturarea tabloului societății incluzive și reziliente, o normalitate de mult dorită!

Georgeta Crișu și Andreea Ognean

Acesta lucrare este dedicată persoanelor cu TSA și tuturor celor interesați de domeniu; acelora cărora integrarea socială reprezintă un scop, o realitate.

COMANDĂ: Cartea poate fi trimisă prin poștă/curier rapid, cu plata la ridicarea coletului, în urma solicitării dvs trimisă pe adresa de e-mail: office@autismancaar.ro. Vă rugăm să specificați clar adresa dumneavoastră, CNP-ul și numărul de telefon pentru a facilita ridicarea coletului.

Implica-te! Doneaza 2% pentru ANCAAR
Proiectele noastre
respiro
Noutati
Această secțiune a fost creată din dorința de a fi la curent cu noutățile din domeniul autismului.

Vezi cursuri.
Vezi carti.
Vezi cercetare.
Vezi resurse online.

Fiți prietenii noștri și pe Facebook!

Esti îngrijorat
că fiul sau fiica ta ar putea avea autism? Este obligatoriu să mergi la medicul de familie pentru a beneficia de screening-ul gratuit oferit de Casa de Asigurări de Sănătate. Noi te putem ajuta oferindu-ţi un rezumat al simptomelor.

In fiecare zi
.... la fiecare şapte ore şi jumătate, în România se naşte un copil cu autism. Adică trei pe zi. Ești pregătit să-i primești în lumea ta? Câţiva sunt norocoşi pentru că părinţii le pot plăti terapia şi îi pot încuraja să-şi dezvolte potenţialul. Ajung pianişti, pictori şi pot fi incluşi în învățământul normal.
Articole
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................