ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

Hazard Autism este o revistă marca ANCAAR în care o să găsiţi articole pe diferite teme din domeniul autismului,mărturii ale părinţilor şi ale terapeuţilor dar şi aspecte legate de activitatea ANCAAR şi a filialelor.

Pentru comenzi București: office @autismancaar.ro, tel. 0726207808.

revista10-1

Un comentariu la “Revista Hazard Autism”

  • grigore gheorghita gina:

    Buna ziua!Ma numesc Grigore Gheorghita Gina si am un baietel in varsta de 1 an si 5 luni care a fost diacnosticat cu autism avansat din nastere si are nevoie de terapie pentru a incepe sa ma inteleaga si pentru a incepe sa vorbeasca,daca o singura luna nu am bani pentru terapie baietelul meu risca sa faca crize de epilepsie,terapia ajunge intre 500-3000 de euro pe luna,va rog sa ma ajutati pentru a-l face bine pe Robert Mihai,daca exista cineva sa ma ajute sa ma contacteze cat mai urgent posibil,va multumesc din suflet.

Scrie un comentariu

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre
respiro
Noutati
Această secțiune a fost creată din dorința de a fi la curent cu noutățile din domeniul autismului.

Vezi cursuri.
Vezi carti.
Vezi cercetare.
Vezi resurse online.

Fiți prietenii noștri și pe Facebook!

Esti îngrijorat
că fiul sau fiica ta ar putea avea autism? Este obligatoriu să mergi la medicul de familie pentru a beneficia de screening-ul gratuit oferit de Casa de Asigurări de Sănătate. Noi te putem ajuta oferindu-ţi un rezumat al simptomelor.

In fiecare zi
.... la fiecare şapte ore şi jumătate, în România se naşte un copil cu autism. Adică trei pe zi. Ești pregătit să-i primești în lumea ta? Câţiva sunt norocoşi pentru că părinţii le pot plăti terapia şi îi pot încuraja să-şi dezvolte potenţialul. Ajung pianişti, pictori şi pot fi incluşi în învățământul normal.
Articole
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................