ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

                             Ce face copilul tău, mami?

Modificarea percepţiei şi evitarea subiectivismului asigură o abordare corectă asupra unei situaţii. Atunci când situaţia este chiar copilul tău, persoana pe care îl vei sprijini necondiţionat, în faţa oricui şi când toată lumea din jur tinde să judece orice mică greşeală a lui, alegi!

Alegi să te minţi sau să te ascunzi…Ce face copilul tău, mami?

ANCAAR vine în întâmpinarea membrilor familiei persoanei cu Tulburări din Spectrul Autismului cu un workshop ce își propune să ofere informații și oportunități de comunicare într-un cadru cald, fără prejudecăți și etichete. Managementul comportamentelor persoanei cu TSA și metode experimentate de intervenție vor fi abordate.

Workshop-ul se adresează în special aparținătorilor persoanelor cu autism și a specialiștilor ce interacționează cu persoane cu TSA.

Taxa de participare este 150 RON/participant.

Pentru informații și înscrieri:

ANCAAR: tel. 0773 360 741; 0773 360 744

E- mail office@autismancaar.ro

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre
respiro
Noutati
Această secțiune a fost creată din dorința de a fi la curent cu noutățile din domeniul autismului.

Vezi cursuri.
Vezi carti.
Vezi cercetare.
Vezi resurse online.

Fiți prietenii noștri și pe Facebook!

Esti îngrijorat
că fiul sau fiica ta ar putea avea autism? Este obligatoriu să mergi la medicul de familie pentru a beneficia de screening-ul gratuit oferit de Casa de Asigurări de Sănătate. Noi te putem ajuta oferindu-ţi un rezumat al simptomelor.

In fiecare zi
.... la fiecare şapte ore şi jumătate, în România se naşte un copil cu autism. Adică trei pe zi. Ești pregătit să-i primești în lumea ta? Câţiva sunt norocoşi pentru că părinţii le pot plăti terapia şi îi pot încuraja să-şi dezvolte potenţialul. Ajung pianişti, pictori şi pot fi incluşi în învățământul normal.
Articole
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................