ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

Cartea „Eu sunt special” scrisă de belgianul Peter Vermeulen prezintă, pentru prima dată în România, metoda de lucru care în prezent este folosită în terapia persoanelor cu autism în peste 10 țări. Cartea este însoțită de un DVD pe care sunt Fișele de lucru ale acestei metode, în număr de 410, care se aplică atât persoanelor cu autism (de orice vârstă), cât și familiei și specialiștilor care lucrează în domeniul autismului. „Eu sunt special” facilitează cunoașterea în profunzime a caracteristicilor tulburărilor din spectrul autismului, a cauzelor și a evoluției afecțiunii, diferitele forme de tratament, consecințele pe plan personal și social, diferite posibilități de gestionare a tulburărilor și de susținere a persoanei afectate.

Cartea este publicată de ANCAAR în tiraj de 1000 de exemplare însoțite de DVD, cu distribuție națională.

Formatul este 166×234 mm, cu coperte plastefiate. Preț: 100 ron.

Drepturile asupra prezentei traduceri aparțin în exclusivitate Asociaței Naționale pentru Copii și Adulți cu Autism din România – ANCAAR.

Este interzisă copierea, distribuția și vânzarea parțială sau totală a oricărei părți a cărții „Eu sunt special” și a fișelor de lucru anexate, fără acordul în prealabil al ANCAAR. Nerespectarea se pedepsește conform legii.

© ANCAAR, 2011, prima ediție

Lansarea cărții „Eu sunt special” s-a făcut în cadrul conferinței Omul din spatele Autismului de la Focșani,  pe 1 octombrie 2011.

Cu ajutorul formularului de mai jos puteți comanda cartea, însoțită de DVD, care vă va fi livrată prin poștă în sistem ramburs în termen de 2-3 zile lucrătoare. Vă rugăm să specificați clar adresa dvs. din buletin, Codul Numeric Personal și numărul de telefon pentru a facilita ridicarea coletului. Pentru București, cartea este livrată personal, la domiciliu.

Comanda aici: office@autismancaar.ro, tel. 0726 207 808.

Răsfoiește cartea aici

Deschide DVD-ul aici

 

12 Comentarii la “„Eu sunt special””

Scrie un comentariu

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre
respiro
Noutati
Această secțiune a fost creată din dorința de a fi la curent cu noutățile din domeniul autismului.

Vezi cursuri.
Vezi carti.
Vezi cercetare.
Vezi resurse online.

Fiți prietenii noștri și pe Facebook!

Esti îngrijorat
că fiul sau fiica ta ar putea avea autism? Este obligatoriu să mergi la medicul de familie pentru a beneficia de screening-ul gratuit oferit de Casa de Asigurări de Sănătate. Noi te putem ajuta oferindu-ţi un rezumat al simptomelor.

In fiecare zi
.... la fiecare şapte ore şi jumătate, în România se naşte un copil cu autism. Adică trei pe zi. Ești pregătit să-i primești în lumea ta? Câţiva sunt norocoşi pentru că părinţii le pot plăti terapia şi îi pot încuraja să-şi dezvolte potenţialul. Ajung pianişti, pictori şi pot fi incluşi în învățământul normal.
Articole
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................