ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

autismul-in-ani“Adunăm în această carte articole scrise în diferite momente, în ani diferiţi, care ne prezintă aşa cum suntem, cu respect pentru rolul fiecăruia.

Credem că este un pas în drumul pe care dorim să-l străbatem împreună cu încredere şi apreciere reciprocă, cu curaj în a taxa fiecăruia posibilităţi şi limite.

Nu ne ferim, ne descoperim. În scopul evoluției, iată gânduri, emoții și trăiri…”

Georgeta Crișu și Andreea Ognean,

Echipa ANCAAR

Acesta lucrare este dedicată persoanelor cu TSA și tuturor celor interesați de domeniu; acelora cărora integrarea socială reprezintă un scop, o realitate.

PREȚ: 50 RON

COMANDĂ: Cartea poate fi trimisă prin poștă/curier rapid, cu plata la ridicarea coletului, în urma solicitării dvs trimisă pe adresa de e-mail: office@autismancaar.ro. Vă rugăm să specificați clar adresa dumneavoastră, CNP-ul și numărul de telefon pentru a facilita ridicarea coletului.

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre
respiro
Noutati
Această secțiune a fost creată din dorința de a fi la curent cu noutățile din domeniul autismului.

Vezi cursuri.
Vezi carti.
Vezi cercetare.
Vezi resurse online.

Fiți prietenii noștri și pe Facebook!

Esti îngrijorat
că fiul sau fiica ta ar putea avea autism? Este obligatoriu să mergi la medicul de familie pentru a beneficia de screening-ul gratuit oferit de Casa de Asigurări de Sănătate. Noi te putem ajuta oferindu-ţi un rezumat al simptomelor.

In fiecare zi
.... la fiecare şapte ore şi jumătate, în România se naşte un copil cu autism. Adică trei pe zi. Ești pregătit să-i primești în lumea ta? Câţiva sunt norocoşi pentru că părinţii le pot plăti terapia şi îi pot încuraja să-şi dezvolte potenţialul. Ajung pianişti, pictori şi pot fi incluşi în învățământul normal.
Articole
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................