ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

Ghidul prezent este un instrument de lucru în procesul de continuă dezvoltare și implementare a modalităților de intervenție în autism. Informațiile, datele și abordările prezentate sunt în concordanță cu concluziile formulate de echipa ANCAAR, care a participat la implementarea proiectului RESPIRO. Ghidul prezintă traseul persoanelor cu TSA către independență și integrare socială adaptată. Pregătirea adecvată, specifică fiecărei etape de dezvoltare prin diverse modalități, susține instruirea și evoluția pentru a se ajunge chiar la integrarea pe piaţa liberă a muncii. Caracterul aplicabil al modelelor prezentate rezidă din flexibilitatea acestora de a răspunde la nevoile persoanelor cu TSA, de a valorifica potenţialul acestora şi de a se plia pe fiecare individ în funcție de stadiul de dezvoltare al acestuia.
Experiența și multitudinea de încercări ne-a învățat că trebuie doar să îți dorești să participi la schimbarea în bine a vieții semenului tău…

Lansarea Ghidului „Independență! Mă pregătesc…- Ghidul abordării terapeutice la persoana cu TSA PARTEA I” s-a făcut în cadrul conferinței Naționale Independență!…Mă pregatesc, organizată în București,  12-13 mai 2017 1 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare.

Cu ajutorul formularului de mai jos puteți comanda ghidul, care vă va fi livrată prin poștă în sistem ramburs în termen de 2-3 zile lucrătoare. Vă rugăm să specificați clar adresa dvs. din buletin, Codul Numeric Personal și numărul de telefon pentru a facilita ridicarea coletului. Pentru București, cartea este livrată personal, la domiciliu.

Comanda aici: office@autismancaar.ro, tel. 0726 207 808.

STOC: Produsul se află în stoc

PREȚ: 25 lei

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre

abil

respiro
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................