ANCAAR

Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu AUTISM din Romania

Unitatea Protejată “SECȚIA ATELIERE ANCAAR” a fost autorizată în data de 12.07. 2022, prin Ordinul Nr.598 din 12.07.2022 emis de Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități.

Unitatea Protejată „Ateliere ANCAAR” funcţionează în cadrul Asociației Naționale pentru Copii și Adulți cu Autism din România – ANCAAR, iar profitul este în întregime folosit pentru serviciile sociale oferite de ANCAAR, pentru beneficiarii persoane din spectru autist.

Unitatea Protejată “ATELIERE ANCAAR” respectă reglementările legale, în vigoare.

Art. 5. – (1) Propria activitate a persoanei cu handicap angajate în cadrul unității protejate autorizate reprezintă ansamblul activităților realizate integral sau parțial de persoana cu handicap/invalidă gradul III, în scopul obținerii produsului comercializabil sau în scopul prestării serviciului.

Art. 5. – (2) Produsul comercializabil reprezintă bunul material obținut prin prelucrarea materiilor prime în procesul de producție realizat prin propria activitate a persoanei cu handicap/invalidă gradul III, iar serviciul prestat reprezintă operațiunea realizată prin propria activitate a persoanei cu handicap/invalidă gradul III, care nu constituie intermediere sau livrare de bunuri, altele decât cele rezultate din activitatea de producție a entității, al cărui cost este reprezentat de minimum 70% din cheltuielile salariale.

Unitatea Protejată “ATELIERE ANCAAR” pune la dispoziție produse de tipul:

Tablouri: tablouri pictate în ulei, vopsea acrilică tempera/guașă, pastel, efectuate în diverse metode specifice, de dimesiuni variabile.

Tablouri-montaj de cristale, la orice dimensiune.

Produse din lemn pictate manual (cutii de bijuterii, suporturi, rame foto).

Invitaţii evenimente, calendare, efectuate în tehnici lucrative diverse.

Felicitări: pictate, quilling, cu sclipici, cusute de mână, personalizate.

Produse handmade: broşe, mărţişoare, brăţari, coliere, mărgele, cercei, săculeţi, trăistuţe , perne, realizate manual, decoratiuni diverse.

Aranjamente florale tematice (Crăciun, Paşti, Mărțisor) compuse din flori naturale și ornamente efectuate în ateliere.

Orice comandă efectuată (prin e-mail, prin achiziție directă pe platformele de e-comerce) sau contract de furnizare de produse constituie oportunități de implicare socială!

Scrie un comentariu

Implica-te! Doneaza 3,5% pentru ANCAAR
Proiectele noastre

abil

respiro
Parteneri
copy-campanie-banner
.......................................................................................